Popis produktu
Vykosťovací nůž Dellinger má charakteristicky zakřivenou čepel, díky čemuž je ideální pro odřezávání masa od kostí, oddělování šlach a tučných částí nebo chrupavek. Zúžená čepel je praktická při vykosťování v okolí kloubů. Díky jeho všestrannosti je neocenitelným doplňkem v kuchyni každého kuchaře.
Houževnatá damašková ocel bez jádra (full Damascus) splní všechny Vaše představy o moderním a ostrém noži. Ostrá čepel je tvořena 110 vrstvami dvou tvrdých nerezových ocelí. Čepel těchto nožů prochází kalením ve velmi přesných vakuových pecích (vacuum heat treatment) a následně je ochlazena dusíkem. Každý nůž je ručně broušený pod úhlem 12-15° a při tvrdosti kolem 60 HRC dosahuje mimořádné až extrémní ostrosti. Nože z této oceli se mimořádně hodí pro venkovní kuchyně a BBQ. Je to klíčový nástroj pro krájení a sekání zeleniny, masa a kostí, bez kterého se už nikdy neobejdete.
Velice lehká karbonová rukojeť působí moderním a téměř dokonalým dojmem. Stane se klenotem Vaší kuchyně. Dvojité nýtování zajišťuje dokonalou pevnost, stabilitu a spojení čepele s rukojetí.
-
Materiál čepele:Damašek
-
Materiál rukojeti:Carbon Fiber
-
Délka čepele:15.5 cm
-
Celková délka:29 cm
-
Délka rukojeti:13.5 cm
-
Hmotnost:145 g
-
Využití:Kuchyň
-
Typ nože:Pevný
Parametry produktu
-
Materiál čepele:Damašek
-
Materiál rukojeti:Carbon Fiber
-
Délka čepele:15.5 cm
-
Celková délka:29 cm
-
Délka rukojeti:13.5 cm
-
Hmotnost:145 g
-
Využití:Kuchyň
-
Typ nože:Pevný