Filetovací nože

(21)

Filetovací nože na ryby jsou specifická kategorie nožů označovaných jako nože na ryby. Vyznačují se flexibilní, úzkou čepelí s tenkým špicí a jsou extrémně ostré. Kvalitní filetovací nože od výrobců Marttiini  a Mora  ocení každý rybář, který ryby čistí a zpracovává. Snadno odstraní kůži z ryby, vykostí, prořežou kosti a naporcují na filety. Kromě rybářů jich ocení lovci či běžná domácnost. Kuchyňský filetovací nůž Wüsthof nebo Victorinox  s ohebnou čepelí se hodí nejen na zpracování ryb ale také naporcují maso na tenké plátky, odblaní, vykostí a oproti jiným nožem udělají službu za kratší čas a s lepšími výsledky.

Cena:
399
4037
21 produktů
Výrobci
Materiál čepele
Materiál rukojeti
Materiál pouzdra
Délka čepele
12 cm
32 cm
Celková délka
23.5 cm
45 cm
Délka rukojeti
11 cm
14.5 cm
Tloušťka čepele
Hmotnost
60 g
340.2 g
Typ čepele
Využití
Typ nože
Kompatibilita MOLLE
Povrchová úprava čepele
Možnost gravírování
Země původu
Barva
Filtr produktů:
ROSELLI Fillet knife, UHC RW757 - KNIFESTOCK

ROSELLI Fillet knife, UHC RW757

Poslední kus skladem
4 250 Kč s DPH
4 037 Kč
Detail produktu
ROSELLI Small Fish Knife, UHC RW256 - KNIFESTOCK

ROSELLI Small Fish Knife, UHC RW256

Poslední kus skladem
3 639 Kč s DPH
3 456 Kč
Detail produktu