Steakové nože

(16)

Nepostradatelný druh nože s čepelí zoubkovanou po celém ostří, kvalitní nerezavějící ocel steakového nože. Tyto zoubkované nože se vyznačují dlouho trvající ostrostí. Nůž na steak musí být ostrý, aby byl schopen maso překrojit a ne trhat, také by měl mít špic mírně zahnutý nahoru. Takový nůž se dá použít i na pečené maso či grilování, nůž na biftek i na křupavou pizzu.

Cena:
159
2816
16 produktů
Výrobci
Materiál čepele
Materiál rukojeti
Délka čepele
8.3 cm
12 cm
Celková délka
18.5 cm
24 cm
Délka rukojeti
10.2 cm
12 cm
Tloušťka čepele
1.2 mm
3.7 mm
Hmotnost
28 g
90 g
Využití
Typ nože
Spona
Povrchová úprava čepele
Země původu
Barva
Obsah balení
Filtr produktů: