
Popis produktu
Renomovaný návrhář nožů Jens Anso bere do ruky vařečku a kreslicí prkno a přináší plnohodnotné menu nejlepších kuchařských nožů pro gurmány v sérii MKM Prima.
Univerzální gyuto je typický japonský kuchyňský nůž určený k přípravě zeleniny, ovoce, ryb a masa. Často je srovnáván s evropským kuchařským nožem díky podobným rozměrům. Ve srovnání s více známým Santoku má Gyuto delší a užší čepel, což je zvláště výhodné pro přesné krájení větších surovin. V této verzi je MKM Gyuto vybaven čepelí z oceli X50CrMoV15 s tvrdostí 55-57 HRC. Typickým znakem Anso je rukojeť z olivového dřeva, která se odklání od běžných konvencí ve prospěch moderních, hranatých linií.
-
Materiál čepele:X50CrMoV15
-
Materiál rukojeti:Olivové dřevo
-
Délka čepele:20 cm
-
Celková délka:33.7 cm
-
Tloušťka čepele:2.5 mm
-
Hmotnost:147 g
-
Využití:Kuchyň
-
Typ nože:Pevný
-
Designer:Jens Anso
Parametry produktu
-
Materiál čepele:X50CrMoV15
-
Materiál rukojeti:Olivové dřevo
-
Délka čepele:20 cm
-
Celková délka:33.7 cm
-
Tloušťka čepele:2.5 mm
-
Hmotnost:147 g
-
Využití:Kuchyň
-
Typ nože:Pevný
-
Designer:Jens Anso
-
Povrchová úprava čepele:Satin
-
Země původu:Itálie
-
Barva:Hnědá
-
Pravák - Levák:Symetrický