
Popis produktu
Japonský nůž Santoku DELLINGER SEKIRYU JAPAN PO-2500100 byl vyroben v Seki, městě celosvětově proslulém výrobou nožů. Tento univerzální nůž je ideální pro práci s masem, rybami, zeleninou a ovocem.
Japonské slovo Santoku se přibližně překládá jako tři ctnosti, což odráží všestrannost tohoto typu nože a druhy řezů, ve kterých vyniká (krájení, sekání a mletí).
Čepel je vyrobena z vysoce kvalitní nerezové oceli 420J2 s tvrdostí HRC 53+/-. Čepel je obvykle kratší než u kuchařského nože a má výrazně odlišnou geometrie.
Ergonomicky tvarovaná rukojeť ve tvaru písmene "D" je vyrobena z topolového dřeva s černou záštitou. Je navržena pro vynikající kontrolu při práci.
Nikdy nemyjte nůž v myčce na nádobí.
Nepoužívejte nůž jako páčidlo a vyvarujte se jeho ohýbání.
Nepoužívejte nůž k řezání tvrdých a zmražených potravin.
Chraňte nůž a jeho čepel před pádem nebo nárazem.
-
Materiál čepele:420J2
-
Materiál rukojeti:Dřevo
-
Délka čepele:17.4 cm
-
Celková délka:29.4 cm
-
Délka rukojeti:12 cm
-
Hmotnost:102 g
-
Využití:Kuchyň, Vaření
-
Typ nože:Pevný
-
Země původu:Japonsko
Parametry produktu
-
Materiál čepele:420J2
-
Materiál rukojeti:Dřevo
-
Délka čepele:17.4 cm
-
Celková délka:29.4 cm
-
Délka rukojeti:12 cm
-
Hmotnost:102 g
-
Využití:Kuchyň, Vaření
-
Typ nože:Pevný
-
Země původu:Japonsko
-
Barva:Přirozený
-
Obsah balení:nůž