
Popis produktu
Japonský gyuto/kuchařský nůž DELLINGER HOKIYAMA SAKON BOKUSUI ROU-WAVE 151920 je univerzální nůž pro všestranné použití. Má ideální tvar pro všechny druhy krájení. Je vhodný pro porcování masa, krájení ryb, filetování, čištění masa a ryb, ovoce a zeleniny. Gyuto kuchařský nůž je vhodný jak pro domácí, tak profesionální kuchyně.
Jádro čepele je vyrobeno z nerezové oceli Aichi AUS-10 s tvrdostí kolem HRC 62, obklopené 32 vrstvami měkčí oceli - san mai clad. Celá čepel je leštěná do zrcadlového lesku.
Osmiboká rukojeť je vyrobena z lakovaného dubového dřeva.
Nikdy nemyjte nůž v myčce na nádobí.
Nepoužívejte nůž jako páčidlo a vyvarujte se jeho ohýbání.
Nepoužívejte nůž k řezání tvrdých a zmražených potravin.
Chraňte nůž a jeho čepel před pádem nebo nárazem.
-
Materiál čepele:AUS-10
-
Materiál rukojeti:Dubové dřevo
-
Délka čepele:24 cm
-
Celková délka:40 cm
-
Délka rukojeti:16 cm
-
Hmotnost:168 g
-
Využití:Kuchyň, Vaření
-
Typ nože:Pevný
-
Země původu:Japonsko
Parametry produktu
-
Materiál čepele:AUS-10
-
Materiál rukojeti:Dubové dřevo
-
Délka čepele:24 cm
-
Celková délka:40 cm
-
Délka rukojeti:16 cm
-
Hmotnost:168 g
-
Využití:Kuchyň, Vaření
-
Typ nože:Pevný
-
Země původu:Japonsko
-
Barva:Hnědá
-
Obsah balení:nůž