Popis produktu
Japonský kuchařský/Gyuto nůž DELLINGER KIYA SUMINAGASHI 3-129 pro všestranné použití - krájení, plátkování, čištění masa, ovoce a zeleniny. Gyuto kuchařský nůž je díky vyšší špičce také vhodný pro sekání bylinek, zeleniny a ořechů.
Dlouhá čepel a osmihranná rukojeť v asijském stylu vám poskytují nejlepší kontrolu při krájení a plátkování. Japonské řemeslné zpracování, preciznost a nové technologie činí tento nůž z damaškové oceli jedinečným a nenapodobitelným.
KIYA Suminagashi Black nože jsou vyráběny tradiční technikou kovářství Echizen. Zahřívání dřevěným uhlím s borovým dřevem a následné kalení vdechne oceli život. Tím vzniká nůž s mramorovým vzorem s 11 vrstvami damaškové oceli a ostrým jádrem z japonské speciální oceli Takefu V (po každém krájení je nutné nůž očistit, osušit a naolejovat).
Osmihranná rukojeť je vyrobena ze santalového dřeva. Je vždy pečlivě ručně leštěná, ergonomicky tvarovaná a navržena pro vynikající kontrolu v ruce. Tento nůž je vhodný pro praváky i leváky.
Nikdy nemyjte nůž v myčce.
Nepoužívejte nůž na krájení tvrdých a zmrazených potravin.
-
Materiál čepele:Damašková ocel
-
Materiál rukojeti:Santalové dřevo
-
Délka čepele:21 cm
-
Celková délka:36.5 cm
-
Délka rukojeti:12.5 cm
-
Hmotnost:150 g
-
Využití:Kuchyň, Vaření
-
Typ nože:Pevný
-
Povrchová úprava čepele:černená
Parametry produktu
-
Materiál čepele:Damašková ocel
-
Materiál rukojeti:Santalové dřevo
-
Délka čepele:21 cm
-
Celková délka:36.5 cm
-
Délka rukojeti:12.5 cm
-
Hmotnost:150 g
-
Využití:Kuchyň, Vaření
-
Typ nože:Pevný
-
Povrchová úprava čepele:černená
-
Země původu:Japonsko
-
Barva:Černá, Hnědá
-
Pravák - Levák:Symetrický
-
Obsah balení:nůž